MEGRENDELÉS LEADÁSA

Megrendelését a lent található megrendelési űrlap pontos kitöltésével és elküldésével adhatja le, melyhez bővebb információt a lap alján talál. A minimális rendelési kötelezettség értéke alatti megrendeléseket nem áll módunkban fogadni! A rendelés elküldésének feltétele a megadott személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás, melyről a rendelési űrlap alján tud nyilatkozni: kérjük, jelölje be a megadott jelölőnégyzetet! Az adatkezelésről az Adatkezelési Tájékoztató nyújt bővebb információt, ami az ‘Üzleti feltételek’ menüpontban található az Általános Szerződési Feltételekkel egyetemben. Megrendelésének leadásával automatikusan kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az Általános Szerződési Feltételekben közölt információkat. Amennyiben megrendelésének leadása sikeres volt, akkor rögtön egy automatikus e-mail üzenetben igazoljuk vissza rendelésének beérkezését. Ha nem érkezik meg az automatikus üzenet postafiókjába (kérjük ellenőrizze spam mappáját is), úgy szíveskedjen rendelését a személyes adataival együtt közvetlenül elküldeni a rendeles@ragadozokert.hu e-mail címünkre!

 

MEGRENDELÉSI ŰRLAP

(Weboldalunkon a minimális rendelési kötelezettség 3000,- Ft!)

Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez (kötelező)

Kérjük, ügyeljen adatai pontos megadására! Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára semmi esetben sem adjuk ki. A megrendelés leadása előtt kérjük olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatót az ‘Üzleti feltételek’ menüpont alatt!

Szállítási cím gyanánt olyan címet adjon meg (lehet munkahely címe is), ahol hétköznapokon 8-17 óra között át tudja venni a küldményét! A kézbesítést a Magyar Posta Zrt. végzi: nincs lehetőség a postázás napközben kívánt idejének megadására, illetve telefonhívást sem lehet kérni a kiszállítás előtt!

A ‘Megjegyzések’ rovatban lehetősége van fontos információkat hozzáfűzni a megrendeléséhez. Kérjük itt jelezze, ha személyesen szeretné átvenni megrendelését (amennyiben annak értéke eléri a 7500,- Ft-ot), továbbá ebben a mezőben adhatja meg a kézbesítést segítő egyéb információkat is.

A ‘Kedvezmény kódja’ nevű mező az általunk ajándékba kiadott kódok alapján való kedvezmények érvényesítésére szolgál. Ha nem rendelkezik a megfelelő kóddal, kérjük hagyja üresen!

Rendelésének leadását követően maximum 3 munkanapon belül elküldjük Önnek visszaigazolásunkat, melyben megtalálja a fizetéshez szükséges adatokat a választott fizetésmódnak megfelelően.

Ha kérdése adódna a rendelés leadásával vagy a postázással kapcsolatban, akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk a hello@ragadozokert.hu elektronikus levélcímünkön vagy a Facebookon: facebook.com/ragadozokert!