FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

A fizetendő végösszeg minden esetben a rendelni kívánt termékek összárából és a postaköltség összegéből adódik. Emellett a növények biztonságos postázása érdekében rendelésenként egységesen 150,- Ft csomagolási költséget számítunk fel! Rendelésének leadását követően egy visszaigazoló levelünkben részletesen feltüntetjük a rendelt termékek egyéni árát, összárát és a postaköltséget a választott szállítási módnak és a rendelt termékek súlyának megfelelően. A postázás módjáról a Szállítás menüpontban olvashat bővebben. A megrendeléseket a Magyar Posta Zrt. segítségével juttatjuk el a címzetthez.

POSTAKÖLTSÉG

A postázás minden esetben elsőbbségi, ajánlott szolgáltatással történik. Kérjük vegye figyelembe, hogy az itt feltüntetett postaköltségek tájékoztató jellegűek! A pontos postaköltség a visszaigazoló elektronikus levelünkben található, a rendelt termékek súlyának és a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően! Az aktuális (2024.03.01.) postai díjszabás az alábbi oldalon érhető el: BELFÖLDI POSTAI DÍJAK

Postaköltség magok rendelése esetén:

900,- Ft

Postaköltség kis növények rendelésekor:

 1605,- Ft

Postaköltség ültetőközeg rendelésekor*: 

                1425 – 3535,- Ft

 

Súly

Lakcímen történő kézbesítés Postán maradó kézbesítés** Csomagautomatába történő kézbesítés***

2 kg-ig

2915,- Ft

2265,- Ft

1425,- Ft

5 kg-ig

3275,- Ft

2595,- Ft

1645,- Ft

10 kg-ig 3535,- Ft

2985,- Ft

1645,- Ft

* Ültetőközeg (és növények együttes) rendelésekor postaköltség gyanánt magasabb összeget számolunk fel a nagyméretű csomag és annak súlya miatt: expressz csomagszolgáltatás – 1 munkanapos időgarancia.  

** Postán maradó kézbesítés esetén a küldeményt az Ön által megadott helyi postára címezzük. A feladás másnapján így Önnek kell a megadott postára befáradni és személyazonosságának igazolását követően a csomagot átvenni. Az átvételhez szükséges azonosító számot a küldemény feladása után megadjuk Önnek!

*** Csomagautomatára történő kézbesítés esetén a rendelés leadásakor kérjük a ‘Megjegyzés’ rovatban pontosan tüntesse fel, hogy mely automatára kívánja a csomagot kézbesíttetni! A csomagautomaták aktuális listáját és bővebb információt a szolgáltatásról itt talál: CSOMAGAUTOMATÁK

ÉRTÉKEGYENLÍTÉS

Oldalunkon jelenleg az alább látható kétféle módon történhet a már visszaigazolt megrendelések értékegyenlítése. Kérjük törekedjen visszaigazoló elektronikus levelünk megérkezését követően 7 munkanapon belül rendelését értékegyenlíteni!

Belföldi postautalvány

A postaköltséggel terhelt pontos végösszeget egy, a rendelést visszaigazoló elektronikus levelünkben található címre kell feladni a helyi postán, személyesen. Kérjük vegye figyelembe, hogy a belföldi postautalvány feladásának díja van, melyet a postának kell fizetni az összeg feladáskor (a rendelés végösszegén felül). A feladási díjat a belföldi postautalványon küldendő összeg nagysága határozza meg. Az ezen a módon történő fizetés kissé lassabb a postautalvány kézbesítési ideje miatt (4-5 munkanap)!

Banki átutalás

A fizetés leggyorsabb módja, melyet lebonyolíthat  interneten keresztül (NetBank), de lehetséges bankfiókban vagy postán bankszámlaszámra történő pénzbefizetéssel is. A banki átutaláshoz szükséges információkat (kedvezményezett számlaszáma, számlatulajdonos neve, utalandó összeg, megjegyzés rovat tartalma) a rendelését visszaigazoló elektronikus levélben közöljük. Fontos, hogy a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a rendelés leadása során megadott teljes nevét a beazonosíthatóság miatt!