Rólunk

Oldalunkat elsősorban azért hoztuk létre, hogy megismertessük és elterjesszük a növénybarátok körében a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ragadozó („húsevő”) növényeket. A vásárlói igényeket kielégítve ezért fő profilunk a növények termesztésében és értékesítésében rejlik, mely az évek során elhivatottságunkká vált.

Szeretnénk ezen ritka és különleges növényekről információt adni, hogy azok nevelése és tartása ne ütközzön többé problémákba. Immáron egy évtizedes szakmai tapasztalat birtokában tesszük mindezt legjobb tudásunk szerint. Ugyanakkor, kitüntetett célunk az is, hogy minél szélesebb körben elterjedjenek ezek, a sokszor igen nehezen beszerezhető növények; így oldalunk lehetőséget biztosít növények vásárlására is.

Jelenlegi kínálatunkban mind saját szaporítású, életerős növények és ezek vetőmagjai, mind pedig a növények neveléséhez szükséges ültetőközegek rendelkezésre állnak. Rendszeres havi akcióink keretében igyekszünk a növényeket minél kedvezőbb áron elérhetővé tenni. Növényeink felelős forrásból származnak, azok mindegyike saját szaporítmány; természetből begyűjtött példányok kereskedelmével nem foglalkozunk!

Kellemes vásárlást és a növények neveléséhez sok sikert kívánunk!

Tovább a növény kategóriákhoz!