Weboldalunkon a minimális rendelési kötelezettség 2500,- Ft!

A minimális rendelési kötelezettség értéke alatti megrendeléseket nem áll módunkban fogadni! Megrendelését az itt található megrendelési űrlap pontos kitöltésével adhatja le, melyhez bővebb információt a lap alján talál. A megrendelés elküldésének feltétele a megadott személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás, melyről a rendelési űrlap alján tud nyilatkozni: kérjük, jelölje be a megadott jelölőnégyzetet! Az adatkezelésről az Adatkezelési Tájékoztató nyújt bővebb információt, ami az ‘Üzleti feltételek’ menüpontban található. Amennyiben megrendelésének leadása során probléma merülne fel, úgy a rendeles@ragadozokert.hu elektronikus levélcímünkre írt üzenetben egyaránt leadhatja a rendelést! Megrendelésének leadását követően e-mailben küldjük el visszaigazolásunkat.

Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez (kötelező)

Kérjük, ügyeljen adatai pontos megadására! Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára semmi esetben sem adjuk ki. A megrendelés leadása előtt kérjük olvassa el az Adatvédelmi Tájékoztatót az ‘Üzleti feltételek’ menüpont alatt!

Szállítási cím gyanánt olyan címet adjon meg (lehet munkahely címe is), ahol hétköznapokon 8-17 óra között át tudja venni a küldményét! A kézbesítést a Magyar Posta Zrt. végzi: nincs lehetőség a postázás napközben kívánt idejének megadására, illetve telefonhívást sem lehet kérni a kiszállítás előtt!

A ‘Megjegyzések’ rovatban lehetősége van fontos információkat hozzáfűzni a megrendeléséhez. Számlaigényét minden esetben ebben a mezőben jelezze, ahogy azt is ha személyesen szeretne átvenni megrendelését!

A ‘Kedvezmény kódja’ nevű mező az általunk ajándékba kiadott kódok alapján való kedvezmények érvényesítésére szolgál. Ha nem rendelkezik a megfelelő kóddal, kérjük hagyja üresen!

Rendelésének leadását követően maximum 3 munkanapon belül elküldjük Önnek visszaigazolásunkat, melyben megtalálja a fizetéshez szükséges adatokat a választott fizetésmódnak megfelelően.

Ha kérdése adódna a rendelés leadásával vagy a postázással kapcsolatban, akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk a hello@ragadozokert.hu elektronikus levélcímünkön vagy a Facebookon: facebook.com/ragadozokert!