Weboldalunkon a minimális rendelési kötelezettség 2000,- Ft!

Ezen érték alatti megrendeléseket nem áll módunkban fogadni!
Megrendelését az itt található megrendelési űrlap pontos kitöltésével és elküldésével adhatja le. A megrendelés elküldésének feltétele a megadott személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás, melyről a rendelési űrlap alján tud nyilatkozni (kérjük, jelölje be a megadott jelölőnégyzetet). Az adatkezelésről az Adatkezelési Tájékoztató nyújt bővebb információt, melyet az ‘Üzleti feltételek’ pontban talál a felső menüsorban.

Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez (kötelező)

Ellenőrző kód:

Kérjük, ügyeljen adatai pontos megadására!
Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára semmi esetben sem adjuk ki. A megrendelés leadása előtt kérjük OLVASSA EL az Adatvédelmi Tájékoztatót az ‘Üzleti feltételek’ pont alatt!

Szállítási cím gyanánt olyan címet adjon meg (lehet munkahely címe is), ahol hétköznapokon át tudja venni a csomagot 8-17 óra között!
A kézbesítés a Magyar Posta Zrt. segítségével történik, így nincs lehetőség a postázás napközben kívánt idejének megadására, illetve telefonhívást sem lehet kérni a postázás előtt!

A ‘Megjegyzések’ rovatban lehetősége van fontos információkat hozzáfűzni a megrendeléséhez. Számlaigényét minden esetben ebben a mezőben jelezze, ahogy azt is ha személyesen szeretne átvenni megrendelését!

A ‘Kedvezmény kódja’ nevű mező az általunk ajándékba kiadott kódok alapján való kedvezmények érvényesítésére szolgál. Ha nem rendelkezik a megfelelő kóddal, kérjük hagyja üresen!

Rendelésének leadását követően maximum 3 munkanapon belül elküldjük Önnek visszaigazolásunkat, melyben megtalálja a fizetéshez szükséges adatokat a választott fizetésmódnak megfelelően.

Ha bármi kérdése adódna a rendelés leadásával kapcsolatban, akkor lépjen kapcsolatba velünk a hello@ragadozokert.hu elektronikus levélcímünkön!