A fizetendő végösszeg minden esetben a rendelni kívánt termékek összárából és a postaköltség összegéből adódik. Miután leadta megrendelését, egy visszaigazoló levelünkben részletesen feltüntetjük a rendelt termékek egyéni árát, összárát és a postaköltséget egyaránt.

Postaköltség

A postázás minden esetben könyvelt küldeményként, ajánlott és elsőbbségi szolgáltatással történik a Magyar Posta Zrt. segítségével. Csomagjának útja nyomon követhető (ajánlott szolgáltatás), továbbá az esetek többségében a küldemény már a feladás másnapján megérkezik Önhöz (elsőbbségi szolgáltatás). A megrendelések során csomagolási költséget nem számítunk fel!

 

Az itt feltűntetett postaköltségek tájékoztató jellegűek, a pontos postaköltség a visszaigazoló e-mailben található, a rendelt termékek súlyának és a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően! Postai díjszabás: ITT

Postaköltség magok rendelése esetén: 450,- Ft

Abban az esetben, ha csak és kizárólag magokat kíván rendelni, postaköltség gyanánt 450,- Ft-ot számolunk fel.

 

Postaköltség növények és/vagy ültetőközeg* rendelése esetén (tájékoztatásul):

 

EXPRESSZ CSOMAGSZOLGÁLTATÁS – 1 munkanapos időgarancia

Súly

Háznál történő kézbesítés *Postán maradó kézbesítés

2 kg-ig

1790,- Ft

1400,- Ft

5 kg-ig

1970,- Ft

1560,- Ft

10 kg-ig 2090,- Ft

1720,- Ft

* Ültetőközeg rendelésekor postaköltség gyanánt magasabb összeget számolunk fel a nagyméretű csomagra és annak súlyára való tekintettel!

** Postán maradó kézbesítés esetén a küldemény a helyi postán marad, annak megérkezéséről Önt a helyi posta nem értesíti! Ezáltal Önnek kell a helyi postán érdeklődni a csomag felől a feladás másnapján. Az átvételhez szükséges azonosító számot a küldemény feladásakor megadjuk Önnek, ennek birtokában tud érdeklődni a küldeménye iránt!

 

Értékegyenlítés

Oldalunkon jelenleg az alább látható kétféle módon történhet a megrendelések értékegyenlítése:

 

Belföldi postautalvány (rózsaszínű csekk)

A postaköltséggel terhelt végösszeget egy, a rendelést visszaigazoló e-mailben található címre kell feladni a helyi postán, személyesen. A belföldi postautalvány feladásának díja van, melyet a postának kell fizetni feladáskor (a rendelés végösszegén kívül), ennek költségét a küldendő összeg nagysága határozza meg.

Banki átutalás

A banki átutalás egy adott bankszámláról egy másik bankszámlára történő pénzfizetést jelent. Legyen szó bármilyen átutalásról, minden esetben meg kell adnia a saját és a kedvezményezett számlaszámát. Az átutalás történhet online módon, interneten (NetBank) keresztül, de lehetséges telefonon (TeleBank) keresztül és bankfiókban történő átutalási megbízás kitöltésével egyaránt. A banki átutaláshoz szükséges információkat (kedvezményezett számlaszáma, utalandó összeg, számlatulajdonos neve, megjegyzés rovat) egy, a rendelést visszaigazoló levélben közöljük. Fontos, hogy minden esetben tüntesse fel a közlemény rovatban a rendelés leadása során megadott nevét, ugyanis rendelését ennek segítségével tudjuk beazonosítani.