AKCIÓK

Rendszeres akcióinkkal a növényeket minél kedvezőbb áron tesszük elérhetővé. Időszakosan új akciós termékekkel frissítjük a kínálatot, így célszerű gyakran visszatérni és ellenőrizni az éppen aktuális ajánlatokat. Emellett alkalomszerűen további akciókat teszünk közzé Facebook oldalunkon (facebook.com/ragadozokert) a lenti ajánlatoktól függetlenül. Előfordulhat, hogy egyes akciós termékek csak korlátozott darabszámban érhetők el, így célszerű minél előbb megrendelni azokat! A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, hogy a megrendelés leadása során a ‘Kedvezmény kódja’ mezőben tüntesse fel: “AKCIÓ“.       

2021 JANUÁRI AKCIÓK

EXTRA AJÁNDÉK NÖVÉNY

Bónusz növényt küldünk

(5000,- Ft feletti rendelés esetén)

Utricularia nephrophylla (L)

Ára: 600,- Ft

(750,- Ft helyett)

Utricularia praelonga (L)

Ára: 750,- Ft

(950,- Ft helyett)

Utricularia tricolor (L)

Ára: 600,- Ft

(750,- Ft helyett)

Utricularia parthenopipes (L)

Ára: 650,- Ft

(750,- Ft helyett)

Utricularia lateriflora (L)

Ára: 600,- Ft

(750,- Ft helyett)

Utricularia subulata (L)

Ára: 500,- Ft

(750,- Ft helyett)

Utricularia sp. Hermanus (L)

Ára: 600,- Ft

(750,- Ft helyett)

MAG AKCIÓ

Időszakos akciónk során 2021.01.15-ig kedvezményes áron kínáljuk egyes rovaremésztő növény magjainkat, illetve az ezekből összeállított magcsomagokat. Az akció keretén belül:

Minden vénusz légycsapója (Dionaea muscipula) mag egységesen 450,- Ft-ba kerül (35 db mag található a tasakokban), továbbá

Minden megrendelés mellé ajándék magokat csomagolunk,

Az 5500,- Ft-ot meghaladó (kizárólag magokat tartalmazó) megrendelés esetében a postaköltséget mi álljuk!

Az akcióban elérhető magok és magcsomagok az itt érhetők el: ‘MAGOK‘ menüpont. Kizárólag magokat tartalmazó megrendelések esetén a minimális rendelési kötelezettség 2000,- Ft.

TÉLI Kürtvirág akció

Időszakos akciónk keretén belül változatos színű és formájú hibrid kürtvirágokat kínálunk a készlet erejéig L méretben, egységesen 1250,- Ft-os áron. A képekre kattintva a növények nagyban is megtekinthetők! A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, hogy a megrendelés leadása során a ‘Kedvezmény kódja’ mezőben az “AKCIÓ” szót tüntesse fel tüntesse fel, a ‘Választott termékek’ mezőbe pedig a rendelni kívánt növény azonosítóját (pl. Hibrid kürtvirág S2) írja! A növények mérete miatt a postázás cserép és ültetőközeg nélkül, csomagként történik!

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A KÜRTVIRÁGOK MEGKEZDTÉK TELELÉSÜKET. A TAVASZ ELEJÉIG TARTÓ NYUGALMI IDŐSZAKBAN A NÖVÉNYEK NEM FEJLESZTENEK ÚJ CSAPDÁKAT, A MEGLÉVŐKET PEDIG LESZÁRÍTJÁK.  A NÖVÉNYEK TAVASSZAL RIZÓMÁJUKBÓL KIHAJTVA ISMÉTELT NÖVEKEDÉSBE KEZDENEK! A TELELÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT: TARTÁSMÓD